Art & Academy

Mesto gde se umetnost i lepota sastaju

Akademiju je osnovala Ana Novaković kao specijalističku obuku za tretmane trajne šminke.

Program je osmišljen tako da za kratko vreme dobijete maksimalan učinak.
Naš osnovni cilj je stvaranje stručnjaka iz oblasti trajne šminke u skladu sa najvišim estetskim i profesionalnim standardima.

Trajna šminka zahteva visok nivo odgovornosti, preciznosti, znanja i profesionalnosti i stoga je važno savladati celokupan proces pravilnog izvođenja tretmana.

Beauty Programi

Vaš savršen izbor

Obuka

Perma Beauty

Sve obuke Art & Academy studija Perma Beauty se sastoje iz teorijskog i praktičnog dela. Predavač i trener je Ana Novaković koja svoje višegodišnje iskustvo uspeva da prenese na polaznike, kombinujući ga sa teorijskom osnovom. Stoga, naši polaznici stiču značajnu prednost na tržištu. Nakon završene Perma Beauty obuke bićete osposobljeni da tehnikama mikropigmentacije postignete estetski ideal pravilno konturisanog lica.

Naši polaznici dobijaju sva neophodna praktična i teorijska znanja. Teorijski deo obuhvata znanja iz oblasti dermatologije, anatomije i higijene, kao i znanja o pigmentima, aparatima i priboru. Dok praktični deo zavisi od programa za koji se opredelite. Sav materijal koji se koristi tokom kursa je uključen u cenu obuke.

Po završetku obuke naši polaznici dobijaju međunarodno priznat sertifikat o završenoj obuci.

Beauty Industrija

Lepota je naš prioritet

Rast Beauty indistrije je svake godine sve veći, jer lepota postaje prioritet u savremenom društvu. Ogromna tražnja za dobro obučenim stručnjacima u oblasti trajne šminke omogućava polaznicima naše akademije da započnu ili unaprede profesionalnu karijeru na tržištu.

Sva prava zadržana © Perma Beauty 2019.